Hög kunskapsnivå för trygga lösningar, dygnet runt

Hydraul Teknik i Timrå är en väletablerad verksamhet med butik, verkstad och jour. Vi arbetar med ett komplett sortiment av ledningskomponenter, smörjmedel och filter från leverantörer med beprövad kvalitet. Vi håller en konstant hög kunskapsnivå så att vi alltid kan hjälpa våra kunder med bästa möjliga lösningar, även i akuta lägen. Våra medarbetare håller sig även uppdaterade om branschnyheter för att kunna föreslå förbättringar som gör att du som kund sparar tid och pengar – och vinner miljöfördelar. 

Lugn, det ordnar vi! Jour vid akuta fel och haveri.

Hydraulslangar går alltid sönder när det passar som sämst, eller hur? Vi vet att transporter, markberedning och andra entreprenaduppdrag ofta är mycket tidskritiska. Det finns helt enkelt inte utrymme för haverier eller att låta arbetet avstanna i väntan på att få en slang tillverkad. Därför har Hydraul Teknik jour för tillverkning av hydraulslangar och utlämning av oljor och filter. Alla slangar vi tillverkar är specialanpassade för dig och ditt användningsområde och vi kan ta emot din beställning när som helst på dygnet när läget är akut. Tala om vad som hänt och vad du vill uppnå, så löser vi det med hjälp av ständig beredskap. 

Ständig beredskap för stora och små kunder

Vi är stolta över att få förvalta mångåriga förtroenden från våra åkare, entreprenörer och industrikunder. Hydraul Teknik servar allt från stora skogskoncerner till ensamföretag och välkomnar även privatkunder. Kommuner, landsting och räddningstjänst förlitar sig också på vår service.

När snön kommer vet vi att det krävs snabba utryckningar till plogblad som motvilligt väcks efter säsongsvilan. Och inom industrin kan plötsliga stopp ske när som helst. Då gäller det att snabbt få maskineriet att snurra igen. Lugn, det ordnar vi! Vi är alltid redo för utryckning och ser till att problemet blir löst. 

Kunskapsbank som minimerar bekymmer

Som kund hos oss kan du också lära av andras misstag istället för att behöva göra dem själv. Vi jobbar målmedvetet med att regelbundet dokumentera avvikelser och när vi upptäcker möjligheter till förbättring eller extra framgångsrika lösningar, informerar vi varandra direkt så att företagets kunskapsbank hela tiden växer. Det är ett av våra sätt att säkra att du som kund alltid får rätt rådgivning, produkt och tjänst när du vänder dig till Hydraul Teknik.

För det viktigaste för oss är att våra kunder får bästa möjliga lösning för längsta möjliga hållbarhet. Vi föreslår alltid ett bättre alternativ om det finns, men det är självklart du som kund som fattar besluten. Du är alltid välkommen att diskutera möjligheterna med oss. Tillsammans kan vi optimera förutsättningarna för en bekymmersfri drift.

Spara tid och pengar med våra förebyggande förslag

Ståtid och tid på verkstad är det som kostar våra kunder allra mest. Därför arbetar vi förebyggande med att föreslå lösningar och produkter som ökar livslängden på maskinen och minimerar ståtiden. Vi som jobbar hos Hydraul Teknik drivs av att lära oss nytt hela tiden och i samverkan med våra utvalda leverantörer håller vi koll på marknaden åt dig.

Kontakta oss för mer information