I vårt butikssortiment ligger tyngdpunkten på ledningskomponenter, smörjmedel och filter. Vi arbetar med noga utvalda varumärken från leverantörer som står för kvalitet och djupgående kunskap. Du är varmt välkommen in för att med personlig service få rätt produkt för rätt ändamål, vilket besparar dig både tid och pengar.

Hos oss kan du också göra gott för miljön genom att köpa smörjmedel på lösvikt. Vi har ett stort utbud av de vanliga typerna i vårt system och har goda möjligheter att själva styra sortimentet efter förfrågan. Vi fyller upp din egen medhavda dunk eller maskin efter önskemål och behov. Med eget emballage och inköp efter behov, blir prisbilden dessutom helt rätt för dig.

Våra produktval

Hydraulslangar

Vi arbetar med hydraulslangar som ingår i marknadens bredaste sortiment inom hydraulik, slang- och ledningskomponenter. Våra produkter håller internationell standard och har ytbehandlingar som ger utomordentligt korrosionsskydd.

Industrislangar

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi slangar i en mängd olika material och utföranden, utifrån aktuella krav på säkerhet och miljö. Vi väljer extremt tåliga industrislangar och lagerför även ett komplett sortiment industrikopplingar.

Pumpar och tillbehör

I vår butik finns ett stort utbud av både pumpar och kringutrustning som kem, glykoler, absorbenter, avfettningsmedel och annat. Vi monterar även hela oljesystem åt verkstäder, inklusive pumpar, slangvindor och rördragning.

Smörjmedel

Alla våra smörjmedel är särskilt utvecklade för nordiska klimatförhållanden och vi tillhandahåller ett brett och högkvalitativt sortiment av motoroljor, transmissionsoljor och hydrauloljor. En stor fördel med vårt val av en meriterad svensk producent är att vi har snabba kontaktvägar och möjligheter att påverka med den kunskap som vi får genom vår dagliga kundkontakt.

Filter

I vår butik finns även ett stort utbud av filter till entreprenadsidan och industrin samt utrustning för att rena på plats. Hos oss hittar du exempelvis motor-, transmissions-, hydraul-, luft- och kabinfilter. Vi hjälper dig med rätt val för rätt typ av rening.

Kemikalier

Hos oss hittar du kemikalier för alla typer av rengöring, till exempel avfettning, kallavfettning, alkaliskt schampo och handrengöring.